Πέμπτη, 24 Απρίλιου 2014

Ποιά λύση προωθείται για την ΕΡΤ

Παρασκευή, 14 Ιούνιου 2013 07:41
Εκτύπωση PDF

Poia lysi prootheitai gia tin ert gia na anoixei amesaΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ

Προσωρινό σχέδιο που θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών

Σύμφωνα με το capital.gr, με ταχείς ρυθμούς επεξεργάζονται στο Μαξίμου λύση να εκπέμψει και να επιστρέψει η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρόγραμμα προκειμένου “να φύγει το μαύρο” από τις οθόνες και να μην

βλέπουμε την ΕΡΤ μέσω Live streaming.

Κατά τις πληροφορίες, η λύση πρόκειται για “προσωρινό” πρόγραμμα που θα διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση της ΕΡΤ στην ΝΕΡΙΤ.

Η ευθύνη θα ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών και στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας που έχουν αναλάβει τη διαχείρηση του θέματος βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που υπέγραψαν την Τρίτη για το κλείσιμο/επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Προκειμένου να δρομολογηθεί και να υλοποιηθεί η μετάδοση και επιστροφή προσωρινού προγράμματος, η σκέψη είναι να υπογραφούν συμβάσεις έργου με τον απαιτούμενο αριθμό τεχνικών και δημοσιογράφων.

Το ερώτημα σχετικά με την πιθανή λύση και που δεν έχει απαντηθεί είναι με ποια νομική μορφή θα εκπέμψει, καθώς η μεν ΕΡΤ ΑΕ δεν υφίσταται ενώ η ΝΕΡΙΤ ΑΕ δεν έχει ακόμη συσταθεί.

Το σχέδιο θα συζητηθεί στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών το απόγευμα της Δευτέρας.

Εάν εγκριθεί, εκτιμάται ότι η κυβερνητική κρίση θα εκτονωθεί και θα ανοίξει ο δρόμος για πολιτικές κινήσεις “ομαλής πορείας της κυβέρνησης συνεργασίας” με ανασχηματισμό και νέο μοντέλο λειτουργίας.

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Banner-web

300x250

 

  

 

 

 

 

Μοναδικές Προσφορές Απριλίου

 

 

 


 

 

 

 

 

 

flyerprosforesrodou

 

 

cicilia new

myvisitcard202

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ